De Lustige Slijters

Koninklijke Rederijkerskamer

  Lid Open Doek vzw                                                                                                                           © 2020  Productie Wim Quidousse

Theatercentrum

Poststraat 15 - 8560 Gullegem


Tussen twee woningen is er een openbare oprit die naar het Theatercentrum leidt.

Dit gebouw is bij de oudere generatie uit Gullegem beter bekend als de “Patronage”

en is officieel eigendom van de Kerkfabriek.


Bij zijn laatste bestemming als openbare bibliotheek is het pand jarenlang leeg gebleven. Na onderhandeling met de Kerkfabriek en met heel wat verbouwingswerken door de leden van de toneelkring, hebben de Lustige Slijters in 1997 daar hun vast onderkomen van gemaakt.


Het gebouw biedt plaats aan 99 bezoekers en heeft het voordeel dat het publiek voldoende de voorstelling kan zien en horen. Het toneelspel wordt op de begane vloer gespeeld en voor het publiek is er een omhoog lopende tribune.Op de bovenverdieping van het gebouw bieden wij ons publiek de mogelijkheid om iets te drinken of te knabbelen. Een gezellige bar zorgt voor de nodige accommodatie. Maar om iedereen gelijk te kunnen behandelen, bieden wij eveneens deze service tijdens de pauze in de inkomhal. Om het iedereen gemakkelijk te maken, gebruiken we consumptiebonnen.


Verder verduidelijken we nog dat de Poststraat éénrichtingsverkeer is dat komt van het centrum. Op de oprit zelf is er geen mogelijkheid tot parkeren en dat om zowel de buren als de hulpdiensten niet te hinderen. In de Poststraat kunt u enkel aan één zijde parkeren. Mocht dit echter bij uw bezoek vol staan, dan kunt u zich nog plaatsen op de hieronder vermelde parkeergelegenheden.


Parkeergelegenheid nabij Theatercentrum